#yespinewood


 

#yespinewood

Vi blir otroligt glada och tacksamma när vi ser er dela era friluftsäventyr på sociala medier. Det är fantastiskt roligt att se våra kläder och accessoarer i dess rätta miljö - ute i naturen. 


Vi, Pinewood AB, kan komma att be om att få dela dessa bilder och videos i våra kanaler. Främst för att publicera på vår hemsida och på relevanta produktsidor. Syftet med detta är att visa våra produkter i dess rätta miljö. Förhoppningsvis kan detta inspirera andra till att ge sig ut och njuta av naturen. I vissa fall kan vi även komma att dela dessa foton/videos i våra sociala kanaler såsom Instagram, Facebook, nyhetsbrev. De kan även komma att visas hos våra återförsäljare, både i butikerna och på digitala plattformar. 

Genom att svara med hashtagen #yespinewood när Pinewood efterfrågar detta godkänner du följande villkor: 

Du förser Pinewood AB, ett svenskt företag med Org. Nummer 556431-0000 en icke-exklusiv, royaltyfri världsomspännande licens att använda bilder där du har svarat med #yespinewood, nedan kallad "bild", i deras marknadsföring och/eller reklam, inklusive nyhetsbrev, i galleriet på webbplatsen, sociala medier, e-post och annan kundkommunikation, butiksmaterial och andra marknadsföringsändamål. Härmed intygar du att (i) du äger alla dina rättigheter till dina bilder, (ii) du har fått tillstånd från någon person som förekommer i dina bilder för att överföra rättigheterna häri, och (iii) att användningen av dina bilder av Pinewood AB inte kommer att bryta mot tredje parts rättigheter eller bryta mot någon lag. Härmed fritar du Pinewood AB från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder och för de immateriella rättigheterna för dem som är associerade med ovan beskrivna användningar, och därigenom frigör och samtycker till att behålla Pinewood AB och alla personer som agerar för Pinewood AB fria från anspråk på skadestånd för alla anspråk och ansvar, oavsett av naturen, i samband med användningen av bilderna enligt ovan

Du kan alltid kontakta oss angående samtycket eller våra dataskyddstjänster genom att kontakta oss på: info@pinewood.se