Vanliga frågor

Här hittar du några av de vanligaste frågor och svar.

Vi har som ambition att alltid skicka ordern från oss inom en arbetsdag. Därefter levererar vår fraktpartner Schenker till de flesta adresser i Sverige inom 1-3 dagar.

Du kan söka efter din försändelse på www.dbschenker.com med det försändelse-ID som är angiven i din leveransbekräftelse.

Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med din Pinewood vara och ha möjlighet att titta närmare på produkten du beställt. Är varan inte som du föreställt dig har du 30 dagars öppet köp.

Vid ångerrätt gäller att varan som ska returneras är i sådant skick att vi kan sälja den igen, dvs oanvänd, i originalpåse, på ett korrekt packat eller vikt sätt med etiketter fastsatta. Efterföljs inte detta returneras produkten mot fraktkostnad.

Har beställningen slutförts kan inga ändringar göras. Enligt avtal med Klarna får leveransadressen anmäld vid slutfört köp inte heller ändras och detta är för kunds egen säkerhet.

Vi debiterar en avgift för paket som inte hämtas ut. Avgiften är för närvarande 300 kr. Kostnaden debiteras av Klarna.

Ditt paket ligger vanligen kvar i cirka 7 dagar från ankomstdagen hos ditt ombud. För mer information gällande ditt paket kontakta ditt uthämtningsställe/ombud.